2012. július 12., csütörtök

Fülbevaló. Sok fülbevaló.

Ha választanom kellene egy ékszert, ami számomra a legfontosabb vagy a legnagyobb jelentőséggel bír, már ha érdemes ilyen nagy szavakat használni ilyen témában:) akkor az biztosan a nyaklánc. Ha kitalálom, h mit veszek fel, akkor választok hozzá egy nyakláncot (vagy fordítva..) és aztán keresek hozzá fülbevalót, gyűrűt (karkötőt sohasem, az már túl sok lenne). Így legtöbbször nyakláncokat készítek. De mivel próbálok nem magamból kiindulni, hiszen alapvetően nem mindent magamnak készítek, ezért persze akadnak fülbevalók is..
És persze van sok fityegőm, ami egyszerűen fülbevaló akar lenni:) Ilyenkor nincs mit tenni...De tényleg, én általában azt szeretem, ha a nyaklánc az hosszú, a "medál" rajta pedig nagy, így az apróbb dolgokból lesznek a fülbevalók..Mondjuk volt már olyan megrendelésem is, h a fülbevaló nehezebb volt, mint egy átlag nyaklánc, de a megrendelő megnyugtatott, h edzett a füle:)

De a lényeg, h az utóbbi időben sok fülbevalót készítettem, és itt nem is mutattam meg, és Meskára sem töltöttem fel, így most pótolom a hiányosságot és jönnek a füüüülbevalók:)

"Éjjeli bagoly"


A bagoly még mindig nagy kedvenc, és általában nyakláncok kerülnek ki a kezeim közül, de ez a bronz bagoly olyan helyes kicsike, h fülbevaló lett. És volt két szem ebből a csodaszép sötétkék gyöngyből, és hát egymásra találtak.


A Meskán megtekinthető és megvásárolható:)


"A zene szerelmeseinek"Hangjegy is és szív is, elég jó párosítás... Nekem ez a gyöngy is különleges, mert többszínű, kékes-zöldes..De mondjuk ebből a hangjegyből még pont van bőven, így akinek tetszik más színnel is kérheti. Itt elérhető.

"Hölgyek öröme"


Igaz, h a "Hölgyek öröme" eredetileg egy áruházra utal, de én a legyező miatta adtam ezt a nevet ennek a fülbevalónak. Az, h nem egyformák a gyöngyök csak még különlegesebbé teszik..


Hiszen az igazi hölgyek használnak legyezőt, nem?


"Lépések"


Ezek az ezüst cipellők szerintem hónapokat töltöttek a gyöngyös dobozomban, mire végre fülbevaló lett belőlük. Lehet, h az kellett, h megérkezzenek ezek a csodás gyöngyök, nem?


Mindenféle színben pompáznak, attól függően, h hogyan süt rájuk a fény..


"Szökött madár"


Az egyik fele egy kalitka, a másik az elszabadult madár..


Remélem más is szereti néha az aszimmetriát:)

Azt hiszem, h most egy ideig csak nyakláncokat fogok mutogatni:)


7 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a madárkás fülbevaló....eszméletlen!!! Megvásárolható?
  Kiss Natália Boglárka Műhelytől

  VálaszTörlés
 2. Kedves Natália! Örülök, h tetszik:) Itt megtalálod:
  http://www.meska.hu/ProductView/index/466160
  Üdv,
  Csilla

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia a bagylos fülbevaló van még nagyon tetszik:)

   Törlés
  2. Szia! Meg kell néznem este otthon, h van-e még a bagolyból:) majd írok:)
   örülök, h tetszik:)

   Törlés
  3. Szia! megnéztem, de sajnos nincs már abból a bagolyból, ebből van még esetleg:
   http://tormacsillus.blogspot.hu/2013/02/bagoly.html

   Törlés
  4. köszi de az nem kell és a cipősböl vagy a hanglyegyesből???

   Törlés
  5. a hangjegyesből van még, azt kérheted bármilyen színnel:) megtennéd, h írsz a tormacsillus@gmail.com-ra? és akkor tudunk egyeztetni..köszi:)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...