2013. szeptember 28., szombat

Masni

Két kedvenc, masni és türkiz egy karkötőben:)


Nem ez az első ilyen, csak kis emlékeztetőnek mutatom meg, h lehet ám ilyen masnis karkötőket is rendelni..

2013. szeptember 24., kedd

Nyuszóka

Tudjátok, h eléggé szeretem a cukiságokat... Szóval amikor megláttam ezt a nyuszkót, akkor egyértelmű volt, h megveszem.
Ugye milyen cuki?


És a színe is nagyon tuti, a türkiz mindig nyerő:)





Ugye nem csak szerintem übercuki???

2013. szeptember 23., hétfő

Ez is fonott

Csak kicsit másképp, mint az eddigiek :)
Egy kedves visszatérő vevőm keresett meg egy képpel, h ilyen karkötőt szeretne. Nem mondhattam neki nemet, főleg, h ez az apró gyöngyös fonott dolog nem áll távol tőlem, hiszen korábban készítettem már ilyen nyakláncokat is. Ebben annyi a különlegesség, h 3 színből állnak..
Én igazán beleszerettem ebbe a fazonba, annyi lehetőség van benne. A következő 3 karkötő megrendelésre készült, de biztosan lesz még több is:)





Mit szóltok?

2013. szeptember 21., szombat

Itt van az ősz...

Sajnos a szeptember érkeztével az idő is őszesre váltott, bár a levelek még annyira nem sárgulnak, de az idő ködös, esős, és hideg. Persze megvannak a szépségei az ősznek is, ilyenkor nálam előkerülnek a meleg színek, barnák, zöld, lilák..
Ez a két fonott karkötő már teljesen őszi hangulatú, az egyik méregzöld, a másik barna..




Bevásároltam már őszi színű bőrszálakból, szóval a hétvégét fonogatással töltöm..

2013. szeptember 20., péntek

Papagáj

Az egyik kolléganőmnek van egy Desigual nyaklánca, nagyok extra darab, aki ismeri a márkát, az tudja, h mennyire színes, feltűnő ruháik és kiegészítőik vannak. Azon a nyakláncon van egy kicsi fa papagáj, évekkel ezelőtt beleszerettem:) És végre, egy igazán kicsi gyöngyboltban, ahová amúgy ritkán járok, szembe jött velem egy csodás lila papagáj:


A papagáj elég feltűnő és színes, így csak pár lila gyöngy került a láncra:


Persze már bánom, h csak egyet vettem, de nem volt olcsó, és nem lehettem biztos benne, h másnak is tetszeni fog. Úgy alakult, h tetszett. Rögtön lecsaptak rá Facebook-on, sőt, jól jött volna még több is... ha legközelebb arra járok remélem találni fogok még.

2013. szeptember 8., vasárnap

Az én muffinom

Emlékezetek még a muffinos fülbevalóra? Amikor azt megmutattam, már akkor sejtettem, h fogok magamnak készíteni egy hasonló nyakláncot..
És most készen van, csodaszínes és csodacuki.

Szerintem. Ugye szerintetek is?

2013. szeptember 4., szerda

Tengeri csillag

A tengeri csillagokat még nyár elején vettem, készítettem egy karkötő is belőlük, de valahogy a dobozban maradt, nem mutattam meg. Egészen eddig. Múlt héten feltettem a Facebook oldalamra, nem gondoltam volna, h ennyire népszerű lesz. Hétvégén elfogyott az összes, több karkötőt és egy szettet is készítettem, és az a helyzet, h kellett volna még.. Szóval most próbálok még venni:)


Lehet persze, h az is hozzájárult a népszerűségéhez, h türkiz a színe, a türkizért rengetegen rajonganak..:)

2013. szeptember 3., kedd

Minnie

Elfogytak a Minnie-k. Rajta vagyok az ügyön, h szerezzek még, de addig is Minnie nélküli életet kell élnem. És mindenki másnak is..
Úgy alakult, h egymástól függetlenül 2 megrendelő is szívecskés masnival kérte a Minnie-ket, összesen 3-at varrtam, a két egyforma lánytesók egyen nyaklánca lesz :)



Plusz az utolsó bronz alapból egy tengerész Minnie lett.



És ez a régen elkészült, lila masnis is most talált gazdára.



És ezzel elfogytak. Remélem tudok még venni, annyira cukik.

2013. szeptember 1., vasárnap

Pink

Szeretem a pinket. Ezért vettem meg ezeket a nagy, pink bogyókat, akkor már tudtam, h ilyen fazonú fülbevalót fogok belőle készíteni. Imádom ezt a formát, az az igazság.
Hmm, a fotó nem lett túl jó, a pinket nem lehet fotózni. Vagy csak nehezen. Nekem legalábbis nem nagyon megy..




De tényleg szuper csodás pink színe van.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...