2011. december 29., csütörtök

Advent és még egyszer karácsony

Hetek óta meg akartam mutatni az adventi naptárat, amit sok munkával készítettem, de az ünnepi készülődésben és (sajnos) rohanásban nem volt rá időm...Igaz, h a zsákokból elfogytak a csokik és a karácsony is elmúlt már, de azért remélem nem bánjátok...
Szóval így nézett ki a zsák, üresen:


Elég sok idő volt 24et megvarrni, még több a cérnát eldolgozni, de azt hiszem, h megérte:) Most pár évig nem kell ilyesmivel foglalkoznom:)
És így néznek ki, megpakolva csokival, és fenyőfa pózba állítva:)


Ezeket a muffinokat pedig Evelin készítette, a barátnőimnek rendeltem karácsonyra, ja és persze egyet magamnak:) Nehogy kimaradjak a jóból...


És itt van még két nyaklánc, amit karácsonyi ajándéknak rendeltek tőlem. A kérés az volt, h visszafogottak legyenek. Szerintem sikerült.

Íme egy zöld, barna masnival:


Illetve egy világos, sok apró gyönggyel: (de nem annyival, mint itt)


Azt hiszem ezzel tényleg vége van a karácsnyi bejegyzéseknek, sőt az idén azt hiszem már nem is lesz több bejegyzés. Szóval mindenkink boldog új évet, jövőre jövök már sok-sok új tervem van..:)

2011. december 20., kedd

Karácsony

Az idén részt vettem a Nóri által szervezett karácsonyi játékban, múlt héten elküldtem az ajándékomat és az enyém is megérkezett tegnap. Szóval most már megmutathatok mindent:)

Nekem Tamarának kellett ajándékot küldenem, készítettem neki egy lila fonott nyakláncot, egy masni kitűzőt és egy csomag gyöngyöt és mindenféle kis fityegőket is mellékeltem, mivel ő is készít ékszereket, remélem, h hasznát veszi:) A képen nincs rajta, de került a csomagba némi karácsonyi tea és csoki is..



Az én meglepetésem pedig Erától érkezett, a kép nem lett a legjobb, mert pont nem látszik a csodaszép gyűrű. A Raffaellót kicsit megviselte a posta, de rögtön orvosoltam a problémát és megettem:)


Szerintem nagyon jó volt ez a kezdeményezés Nóritól, ezúton is köszönöm Neki, h összefogta az egészet, kisorsolta a párokat és figyelemmel kíséri a csomagok útját. Örülök, h részt vettem benne, mert izgalmas volt egy ismeretlen embernek ajándékot készíteni és persze a lesni a postást, h mikor érkezik az enyém. Ha lesz ilyen jövőre is, akkor biztosan jelentkezni fogok újra:)

2011. december 17., szombat

Angyalok

Az angyal medálokat Rómából kaptam, rögtön bele is szerettem és biztos voltam benne, h az első nyakláncot magamnak készítem belőle. Aztán máshogy alakult... Az elsőt egy barátnőm kapta, amit már itt is mutattam, majd Facebook-on is, és ott többen is lecsaptak a maradékra. Így nekem nem maradt, de készült még három nyaklánc, mindhárom más színben. És az egyik angyalka is más, azt egy kolléganőmtől kaptam, egy kulcstartóján volt, de leszakad, és csak hányódott az asztalán, nekem viszont jól jött:)

Az első egy romantikusabb darab, rózsaszínű szalaggal és egy csodaszép virágmintás gyönggyel:

A második csajosabb, fekete gyönggyel és masnival:

A harmadik pedig a kicsit másabb angyalkából készült, ami antikolt, így nagyon jól mutat az ezüst masnival:)

Szóval így alakult, h nekem nem maradt, sőt, még ma is szólt valaki, h ő szeretne..talán kapok utánpótlást Rómából:)

2011. december 12., hétfő

Gyereksereg

Amikor megérkezett a csomagom Rómából és láttuk, h a kisfiúkból rengeteg van, az egyik kolléganőm felvetette, csinálhatnék neki egy fülbevalót, amin sok fiú van:) Mert az vicces lenne:)
Ilyen lett:

Összesen 8 kisfiú csüng rajta..(persze darabonként..)


Szerintetek is vicces?

2011. december 1., csütörtök

Megrendelések

A héten nagyon igyekeztem, h mindenki megkapja a megrendelését, mert holnap elutazom. A gyöngyöket viszont viszem magammal, remélem lesz időm és kedvem alkotni:)
Szóval a megrendelések:)
Ez az angyalka Brüsszelbe repült:


És maga az angyalka annyira népszerű volt, h nekem végül nem maradt belőle..jövő héten még nyakláncot kell készítenem:)

Az iránytű már ismerős lehet, most ismét rendelnem kellett, mert valakinek nagyon megtetszett.


Nagy aranyos kis ezüst halak is kerültek rá, talán kicsit látszik a képen..

És végül, de nem utolsó sorban, egy masnis póló:


Azt kérte Olimpia, h színes pöttyös legyen a masni..Nem volt könnyű, de találtam hozzá alapanyagot, így a héten ez is postára került:)

Szóval elégedett vagyok, mert mindent sikerült elkészítenem és eljuttatnom az új tulajdonosához:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...