2011. szeptember 27., kedd

Hangjegy fülbevaló

2011. szeptember 25., vasárnap

Kismadár az ágon

A múlt héten végignéztem néhány kedvenc ruhaboltom őszi kínálatát, telis-tele voltak csodaszép barna, bordó, sárga színekkel. Csupa-csupa meleg szín, annyira őszies, bár kint még elég jó idő van. Ez a nyaklánc a kismadárral és a zöld gyöngyökkel őszies hangulatú számomra.


Talán a bronz szín, talán a kismadár miatt találom ősziesnek. Ami biztos, h ez a zöld az összes barna árnyalattal jól mutat:)


Több kép a Meskán.

2011. szeptember 19., hétfő

A zene szerelmeseinek

Egy hangjegy medál és egy kis bordó üveggyöngy.


Azt gondoltam, h nem is kell más egy egyszerű, de elegáns nyaklánchoz. A zene szerelmeseinek.

Ugye egyetértetek?

2011. szeptember 16., péntek

Kispárna

Facebook-on már mutattam ezt a kishajót, de csak ennyit, mert ajándékba készült.


Most már nem titok, kispárna lett belőle. Annyi, de annyi helyen láttam már az ötletet, h férfi ingből nagyon egyszerűen lehet kispárna huzatot varrni, h ki kellett próbálnom.


Májusban született egy kisfiú a családban, ő kapta. Az anyukája szerint tetszik neki:)


Tényleg könnyű volt megvarrni, és sikerült pontosan mérnem, így a gombok is jó helyre kerültek, nagyon könnyű ki/be tenni a kispárnát.
Azt hiszem, h fogok még ilyet készíteni:)

2011. szeptember 8., csütörtök

Egy pénztárca története

A történet két szálon futott. Szerettem volna egy második pénztárcát, egy kisebbet, amit csak külföldön használok, így nem keverednek a különböző pénznemek. És ott volt a sok csipkém. És egyszer csak jött az isteni szikra, h egy csipke terítőből varrok egy pénztárcát:) Bélésnek rögtön filcre gondoltam, az kellemesen puha, könnyű vele bánni (mondtam ezt úgy, h nem volt dolgom még vele, de tényleg könnyű), szóval tökéletes lesz:) Első lépésként meg is rendeltem ezeket a csodákat:


Bár csak fehérre volt szükségem, de kit tud ellenállni ezeknek az őszi színeknek?
Beszereztem a megfelelő hosszúságú cipzárat is, és amint minden hozzávaló kéznél volt (azaz tegnap este) el is készítettem:


Nagyon sokáig tartott megvarrni kézzel, de eszembe sem jutott géppel csinálni, az sem lett volna könnyebb. És valahogy jobban esett.


Nekem nagyon tetszik, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, nagyon, h másnak tetszik-e, érdemes lenne-e eladásra is csinálnom.


Van egy tűzpiros csipkém is, abból sem lenne rossz:)
Lehetne még persze díszíteni, gombbal, szalaggal, de egyelőre ez így marad. És vannak persze gyermekbetegségei is, nevezetesen, h végig ki lehet nyitni, így lehet, h nem marad meg benne a pénz (nem tudom, h érthető-e ez így), legközelebb inkább rövidebb cipzárat tennék bele, csak kicsivel, h legyen valami oldala..Már ha lesz legközelebb...ez rajtatok is múlik, szóval kérem a véleményeket!

Köszönöm:)

2011. szeptember 6., kedd

Éretlen virág

Már régóta a dobozomban lapultak ezek a különleges alapok, egyszer nyakláncot készítettem belőle. Most a kezembe akadt, és bekattant, h milyen szép lenne fülbevalónak.


Csak egy kis zöld virággal díszítettem (ami szintén régóta lapult a gyöngyös dobozban..). Szerintem egyszerű, de elegáns lett. Szerintetek?
Már a Meskán.

2011. szeptember 4., vasárnap

Már megint

Masni:) Ezúttal kitűző, megrendelésre:

Szerencsére nem csak én szeretem a masnikat:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...