2011. május 28., szombat

Krizantém

Ez is egy új ötlet, amit most nagyon szeretek.


A színét is.


Hasolít a névadóra, nem? Mármint formailag:)

2011. május 25., szerda

Második

Elkelt a Meskán a masnis póló, ezt pozitív jelnek veszem a kezdéshez:)) Így mutatom is a másodikat:


S-es méret, nekem kicsit szűk, ez látszik a képen is...Hozzáillő nyakláncot is készítettem, így tökéletes párost alkotnak:) Itt:)


Együtt is jól néznek ki, mármint a két póló:)


Ja, és pont 3000-en áll a látogatók száma, nagyon szép kerek szám:) Örülök neki:) Szóval jó kis nap ez a mai:)

2011. május 22., vasárnap

Masnis póló

Azt találtam ki, h ezentúl az ékszereken kívül "perszonalizált" pólókat is árulni fogok a boltomban. Ezzel foglalkoztam hétvégén , és igazából egész héten ezen járt az agyam... Vettem néhány pólót, kezdetnek, és egész héten törtem a fejem, h mi legyen velük, mit varrjak rájuk..masnit, fodrot, akármit.
Íme az első darab:


Egy fehér színű póló, virágos, óriási masnival:))


M-es, pont a méretem, így ha nem kell senkinek, akkor megtartom:) De azért remélem sikeres lesz a Meskán:)

Mit szóltok hozzá? Szerintetek van értelme ilyesmit árulni a Meskán? Nektek tetszik? Mindig nagyon-nagyon éhes vagyok a visszajelzésekre, de most különösen, mert ez egy új dolog. És nem csak nekem, hanem a Meskán is (legalábbis én nem találtam ilyet, pedig kerestem). Szóval várom a véleményeket, nagyon:)

Kész vagyok

Talán ez az első hétvége, amikor tényleg megcsináltam mindent, amit elterveztem. Ritka alkalom ez:))) Készültek ékszerek és valami más is:


Egyelőre csak ennyit mutatok, de hamarosan elmesélem, h mit tervezek, és mutatok képeket is:)

2011. május 18., szerda

Szemezgető

Nagyon örültem, h egy tengerész stílusú szemezgetőbe bekerült az egyik láncom..

Pont most kell megérkeznie az új tulajdonosához..

2011. május 16., hétfő

Tengerészeknek

A tengerész stílus mindig is közel állt a szívemhez, van jó pár csíkos ruhám, nagy előnye, h minden évben divatos...Ez a nyaklánc tökéletes kiegészítője lehet minden tengerész-szettnek, egy óriási (de tényleg) iránytű van rajta, és persze kék, piros és fehér gyöngyök:


Találtam egy utolsó piros halacskát is, ami szerintem tökéletesen illik hozzá..


Nekem most nagyon nagy kedvencem, jó kedvem lesz tőle, ha csak ránézek:) Beszerezhető itt:)

Most úgy érzem, h tele vagyok energiával és ötletekkel, hétvégén dolgozom majd rajta és jövő héten valami egészen nagy újdonságot mutatok..Az ékszerektől kicsit távolabbi vizekre evezek..ha már a tengernél jártunk:)

2011. május 15., vasárnap

Szoknyám

Bemutatom életem első szoknyáját, amit saját magamnak varrtam:


Még nem volt alkalmam viselni, mert nem volt még elég jó idő, de már alig várom.


Az anyag újrahasznosított, kitaláljátok, h miből készült?

2011. május 13., péntek

Lassan

Lassan visszaáll a világ rendje, a blogger is működik, van már kedvem, motivációm, hangulatom, inspirációm, minden ami kell, ahhoz, h új ékszerek szülessenek. És varrni is fogok. Mert nagyon örültem, h van varrógépem, de alig használom. Mert ugye nem tudok varrni, csak próbálkozom..de mindig egyre jobb lesz, ebben biztos vagyok:) Holnap..

(És lassan egy éve, h blogolok, sőt lassan eljön a 100. bejegyzés is...pedig ezek tavaly ilyenkor még kósza gondolatként sem léteztek..)

2011. május 6., péntek

Ajándék

Egy kolléganőmnek ezen a héten volt az utolsó napja, felmondott és messzire költözik..Ezt a gyűrűt kapta tőlem ajándékba, nagyon tetszett neki:) Mert szereti a nagy ékszereket..


Varrtam még neki egy -t is, mert az a kedvence, csak egy fejet, éppen elég volt az is, mert kézzel csináltam az egészet. Kicsit béna lett, de szerethető. Fotózni viszont elfelejtettem...

2011. május 2., hétfő

Nem rózsaszín

Hanem zöld, méghozzá rengeteg:


Volt már ilyen láncom, csak rózsaszínű, valakinek nagyon megtetszett, elvitte, én meg örültem, mert ő is örült. Aztán itt a nagy rózsaszínű mániában a kezembe akadt a zöld gyöngy, amiből olyan szépen mutatott a sok egymás mellett. Tehát olyan lánc kellett, amire sok gyöngy kell. Ilyen:

És ilyen:


Nekem ez is tetszik, kezdetnek nem rossz az sem. Aztán hátha valaki rátalál itt, megtetszik neki, én meg örülök, mert ő is örül. Ilyen egyszerű ez.

2011. május 1., vasárnap

Most utoljára

Még egy rózsaszínű lánc... Aztán ígérem vége a "rózsaszín korszak"-nak. De a kezembe került ez az anyag, és ki akartam próbálni ezt a módszert is. Minden szeretek kipróbálni..
Na de a lánc:

Csodás kis mintás anyagból készült, tavaszias, légies, imádni való:) A pom-pom meg már igazán csak egy kis ráadás..A rózsaszínen kívül láthatóan a pom-pom-okba is belezúgtam az utóbbi időben..

Több kép itt.

Holnap mutatok egy zöld nyakláncot, ígérem, zöld lesz, nem rózsaszín:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...