2010. október 30., szombat

Bolhapiac és cukorkagyöngyök

Ma reggel végre elmentem a PECSA-hoz bolhapiacra... elég vegyes élmény volt. Egy része tényleg bolhapiac jellegű, régi tárgyakat, ruhákat, ékszereket, és sok-sok haszontalan holmit árulnak, a másik része viszont olyan mint egy kínai piac...Mindegy, azért élveztem, láttam sok-sok régi, "vintage" ékszert, amiket amúgy is nagyon szeretek és vettem magamnak egy brosst:


Nem hordok arany ékszert, arany színűt sem, de nagyon megtetszett ez a masni, majd valami barnával fogom viselni..

És pénteken délután vettem gyöngyöt is. Van egy bolt, lehet, h már említettem, ahol egy dobozból lehet összeválogatni a gyöngyöket és súlyra kell fizetni. Azt nagyon élvezem, turkálok benne, és olyan szépeket lehet találni, csak persze mindegyikből 1et, 2t.


Most valamiért olyan cukorkás lett a gyűjtemény, főleg rózsaszíneket találtam, még nem tudom, h mi lesz velük, de annyira tetszettek. A képen nem látszik jól, de van közte egy csepp alakú lila, ami csíkos, egy egészen picike szív és kis rózsaszínű harangvirág is. És több kocka formájú...ahh, nagyon beléjük szerettem:)

2010. október 24., vasárnap

Pöttyök újra..

Végre tudok valami újat mutatni:) Egész újak, bejeztem, lefotóztam és publikálom:))) Egy szett, magamnak..


Eredetileg a pöttyös anyag egy szoknya volt. Éljen az újrahasznosítás:) Megvettem a szoknyát, de már akkor tudtam, h le akarok vágni belőle, és már akkor tudtam, h a maradék anyagból vmi hozzá illő kiegészítő lesz. És végre készen vannak:)
Elég sok munka volt vele, megvarrni a virágokat, rászerelni valahogy a láncot, de megérte, nekem legalábbis nagyon tetszik.
A nyaklánc:


Fülbevaló:


És gyűrű:


A szoknyával persze várnom kell majd nyárig, de azért ezeket addig biztosan hordani fogom...

És közben kezembe akadt 3 ezüst pillangó, amit még nyáron vettem, és már ki is találtam, h mi lesz velük, csak nem tudom, h milyen színnel kombináljam, és persze, h mikor csinálom meg. De addig, éljenek a pöttyök:)

2010. október 13., szerda

Kismadár

Ez a kismadaras lánc még pár hete készült, van nekem is hasonló, rózsaszínű virággal. Nagyon szeretem, mert egyrészt egyszerű, hiszen nem túl feltűnő a medál, kb 2 cm lehet, másrész mégis nagyon aranyos a cuki madárka miatt.


Felteszem majd Meskára, ha lesz kedvem lemérni a lánc hosszát... Most még a kép is jól sikerült. Szerintem.

2010. október 7., csütörtök

Még egy játék

Most a "Magyar Kézművesek Boltja" blogban, a nyeremény pedig ez a csodaszép gyűrű:

2010. október 5., kedd

Ajándék

Ezt a nyakláncot ajándékba készítettem, sok-sok szép lila gyöngyöt válogattam össze hozzá. Nagyon örült neki aki kapta:)

2010. október 4., hétfő

Játék Eszternél



Én a nyakláncra pályáztam:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...